• +32 9 340 87 03

WZC Hof van Eksaarde: alle resultaten COVID-19 gekend

09/10/2020 | Algemeen nieuws | Meer nieuws

Er zijn in totaal 4 bewoners die positief zijn getest op COVID-19. Deze bewoners en alle andere bewoners zijn symptoomloos en maken het allen goed.
Onze 4 positief geteste bewoners worden op strikte kamerisolatie gehouden en worden volgens de veiligheidsrichtlijnen op de kamer verzorgd. Onze medewerkers dragen hiervoor speciale schorten, maskers en gezichtsschermen. De duurtijd van deze quarantaine wordt in overleg met onze CRA bepaald. De bewoner en de familie zullen hierover worden geïnformeerd.
Met uitzondering van 1 staal zijn alle resultaten van de medewerkers binnen. Alle medewerkers testen negatief op COVID-19. Chapeau!
Alle medewerkers zijn symptoomloos en maken het goed.
De positief geteste bewoners mogen voorlopig geen bezoek ontvangen. Alle andere bezoekers kunnen vanaf zaterdag 10.10.2020, mits het strikt volgen van de gekende veiligheidsvoorschriften, weer langskomen bij de bewoner.
Bedankt aan al onze medewerkers om goed zorg te dragen voor onze bewoners en onze collega's.