• +32 9 235 01 00

Het zorgbedrijf Sakura is op zoek naar:

29/10/2021 | Algemeen nieuws en Vacatures | Meer nieuws

Directeur woonzorgcentrum

Niveau: A4a-A4b / m-v-x /contractueel voor onbepaalde duur (onmiddellijk in te vullen) / voltijds / opname in een wervingsreserve

De functie:

Als directeur woonzorgcentrum ben je verantwoordelijk voor het optimaal beheer van één van de 3 woonzorgcentra van het zorgbedrijf Sakura waar mensgerichte zorg centraal staat. Je streeft naar een kwaliteitsvolle dienstverlening voor onze bewoners en hun familie.  Je bent een gedreven people manager die zijn afdelingshoofden en medewerkers als geen ander weet te coachen en te motiveren.

Functiebeschrijving directeur woonzorgcentrum

 

Profiel:

  • Je bent houder van een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs in de gezondheidszorg OF je bent houder van een bachelordiploma in de gezondheidszorg met een bijkomend banaba zorgmanagement én je slaagt voor een niveau-of capaciteitstest
  • Je hebt minstens 3 jaar effectieve praktijkervaring, in een leidinggevende functie, in de gezondheidszorg.
  • Je slaagt voor een selectieprocedure die resulteert in een niet bindende rangschikking

Ons aanbod: • Minimum bruto aanvangswedde € 3.891,96, maximum bruto eindwedde € 5934,13 • Onbeperkte overname relevante anciënniteit • Maaltijdcheques •  Interne en externe vormingsmogelijkheden  •  Fietsvergoeding  • Tweede pensioenpijler • Hospitalisatieverzekering •  Minimum 26 verlofdagen • Opname in wervingsreserve van één jaar (verlengbaar)

Interesse?

Je kan solliciteren via vacature@zorgbedrijfsakura.be

Bij je kandidatuur dient een curriculum vitae, een kopie van gevraagde diploma’s/opleidingen en een uittreksel uit het strafregister, model 1 - art. 595 Sv (maximaal 3 maanden oud op 30.11.2021) toegevoegd te worden. 

Selectieplanning:

Capaciteitstest (enkel voor kandidaten met een bachelordiploma in de gezondheidszorg met een bijkomende banaba zorgmanagement): 08.12.2021

Mondeling: kennismakingsgesprek: 16.12.2021 (namiddag) of 17.12.2021 (volledige dag)

Praktische proef/ case met verdediging: 18 of 19.01.2022

Assessment: 25 of 26.01.2022

Interview: 02.02.2022

 

Meer weten?

Voor de functiebeschrijving en functie-eisen of meer informatie over deze vacature, kan je terecht bij Vicky Van De Sompel, HR, vicky.vandesompel@zorgbedrijfsakura.be , 09.340 89 23 of Bart D’hanis, algemeen directeur, bartd'hanis@zorgbedrijfsakura.be , 09. 340 87 01